Be the first to review “Miód pszczeli rzepakowy 1250g” Anuluj pisanie odpowiedzi
100g produktu zawiera:
- wartość energetyczna 340kcal (1420kJ)
- węglowodany: nie mniej niż 70g
- białko: 0.3g,
- tłuszcze: 0g
39,00 zł
Miód rzepakowy – w stanie płynnym kolor słomkowy. Krystalizuje się szybko, w ciągu kilku dni po odbiorze. Po skrystalizowaniu jest biały lub kremowy, o konsystencji drobnoziarnistej, mazistej. W smaku bardzo słodki. Zapach kwitnącego rzepaku, z czasem woń słabnie. Miód o największej ilości glukozy i aminokwasów.
Zapach kwitnącego rzepaku, z czasem woń słabnie. Miód o największej ilości glukozy i aminokwasów.
Zastosowanie w chorobach: Pomocny w leczeniu wątroby, trzustki, nerek, układu pokarmowego, wrzodów żołądka i dwunastnicy. Polecany jest przy leczeniu schorzeń układu krążenia, niewydolności mięśnia sercowego, dusznicy sercowej i miażdżycy. Obniża ciśnienie tętnicze krwi i wyrównuje niedobory potasu w organizmie. Skuteczny także przy przeziębieniach i stanach zapalnych dróg oddechowych. Przyspiesza gojenie ran. W przypadku oparzeń zapobiega tworzeniu się pęcherzy.
100g produktu zawiera:
Krystalizacja miodu jest procesem naturalnym
Przechowywać w temperaturze do 18°C
Chronić przed działaniem promieni słonecznych
Reviews
There are no reviews yet.